Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Cookies op 50plusser.nl

50plusser maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. 50plusser gebruikt functionele en analytische cookies om u een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen tracking cookies om u gepersonaliseerde advertenties te tonen en om buiten de website van 50plusser relevante aanbiedingen van 50plusser te doen. Ook worden er tracking cookies geplaatst door social media-netwerken.
Door op Akkoord te klikken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord


Klik hier voor meer informatie.
Plus lidmaatschap
Voorbeeldweblog van het Plus lidmaatschap
_
Home__Weblog__Prikbord__Fotoblog__Videoblog__Foto's__Links__Gastenboek__Vrienden__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Welkom op het voorbeeldweblog van het Plus lidmaatschap van Vijftigplusser.nl



Mijn Profiel

PlusLid
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Een eerste reactie van het 50p...
24 januari 2010 22:02

Vanavond is de nieuwe website ...
20 januari 2010 21:05

Oplevering nieuwe website vers...
17 januari 2010 10:47

Vanaf vandaag kunt u iedere av...
14 januari 2010 20:44

Vanavond: sneak preview van de...
11 januari 2010 13:58




Fotoboeken


Desktop achtergrondfoto's (5)
_
Dieren en insecten (5)
_

natuurfoto's (5)
_
_






Weblog Vrienden


Aards plekkie
Van: aard

Thijs
Van: 50plusser.nl

Motors
Van: AdminDan




Gastenboek berichten

Jan..
13 februari 2009 07:02
_
Een mooi voorbild van een nieuwe weblog, zelf heb ik geen weblog meer ,heb me wel gemeld voor de pluslid tezijn wens jullie een fijne dag en mooi weekeind groetjes jan




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door vriend55 om 10:21
_
Vriend55 Online

Door EricdeJong om 10:20
_
EricdeJong Online

Door Bette om 10:20
_
Bette Online

Door EricdeJong om 10:19
_
Nieuw op 50plusser.nl

Door Doorwerth34 om 10:18
_
Doorwerth34 Online

Door vogels50 om 10:17
_
Vogels50 Online

Door tulpmans om 10:16
_
Tulpmans Online

Door sibilla68 om 10:16
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst





_

Andere artikelen



Vanavond: sneak preview van de nieuwe 50plusser.nl website



Kom vanavond om 21:00 in de chat en bekijk de nieuwe website van 50plusser.nl. Wij geven de ontwikkelruimte voor 15 minuten vrij zodat u exclusief kunt kijken.


De link wordt in de chatbox van 50plusser.nl vrijgegeven. Dus iedereen die daar aanwezig is kan vrolijk rondneuzen. Nog niet alle pagina's zijn af maar dat mag de pret niet drukken

Kom je ook, laat dan een reactie achter zodat dit bericht lekker bovenaan de lijst blijft verschijnen





Geplaatst op 11 januari 2010 13:58 en 2769 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_





_
Redone  
11 jan 2010 14:01
Hoi Thijs, ik doe mijn best, vanmiddag lukte het ook niet!!
gr Ria

Benenalie  
11 jan 2010 14:05
Hoi Thijs......ik ga het proberen!!
We gaan op maandag altijd naar Bas!!
Ik zorg dat ik er om negen uur ben(mits het tegenzit in het verkeer!!

Groetjes Alie
_





_
Mamsie  
11 jan 2010 14:33
Hoi Thijs, ik ga beslist kijken! Ben heel benieuwd.
Gr. Joke

Jobenthe  
11 jan 2010 14:42
Helaas Thijs moet ik een groot gedeelte van de avond werken en kan het dus niet zien. groeten van J.
_





_
MHDE.1  
11 jan 2010 14:52
Ik zal mijn best doen Thijs.
Maar kan zijn dat ik er nog uit moet.
Ben wel heel erg nieuwschierig

Gr Marianne